Dobrodošli na našu Video sekciju!

Ovde možete pronaći i pogledati razna predstavljanja motocikala, uzbudljive filmiće o moto sportu, savete o vožnji i generalno interesantne filmiće za motocikliste. Osim toga, ovde možete videti i pravo lice motociklista koji nesebično pomažu deci i društvu kome pripadaju...

Brrrrrrrrrrm Pica! brrrrrrrrrrm Pica! brrrrrrrrrm…

Električni motocikli već uveliko osvajaju puteve kao ekonomična i ekološka vozila i pitanje je vremena i tehnološkog napretka kada će potpuno potisnuti ili biti ravnopravni sa benzinskim dvotočkašima. Posebno su popularni i korisni u urbanim sredinama, gde im je možda jedina mana što su nečujni ali se već vode debate o tome da električna vozila budu u obavezi da proizvode neki zvuk.

U međuvremenu, Holandski restoran Domino’s Pizza, koji vrši i dostavu pica na kućnu adresu električnim skuterima, spojio je lepo i korisno, ugradivši zvučnike koji pored toga što proizvode zvuk rada motora i reklamiraju Domino Picu. Ukoliko se nađete u Holandiji, nemojte se zbuniti ukoliko čujete zvuk motora brrrrrrm i Domino Domino Domino Yummy Yummy Yummy brrrrrrrrrrrrm….

Nema Komentara na filmić - “Brrrrrrrrrrm Pica! brrrrrrrrrrm Pica! brrrrrrrrrm…”